Serlahkan kecantikan semula jadi dan rasa penuh tenaga.
Rasailah kecantikan, rasa penuh tenaga dan
keunggulan diri yang terbaik setiap hari.
PRODUK TERLARIS / PRODUK-PRODUK UTAMA
Temui rahsia daripada kebaikan bahan-bahan berkualiti

Claira dirumuskan dengan bahan-bahan berkualiti tinggi untuk memberi khasiat
kepada kulit dan badan dengan nutrisi lengkap yang diperlukan.
Produk kami berkesan sepanjang masa untuk menyuburkan, mengembalikan dan melindungi dalaman
dan luaran badan untuk memastikan anda bangun dengan rasa berseri, kelihatan bersinar dan sihat.

Tentang Claira
Kecantikan dan Tenaga dari Dalam
Claira adalah produk yang dihasilkan daripada bahan berkualiti yang telah dimajukan melalui beberapa proses penyelidikan dan pembangunan pertanian yang tegar. Ia juga telah dianugerahkan pensijilan halal sekaligus merupakan produk kesihatan yang menggunakan manfaat bahan-bahan semula jadi untuk menghasilkan kulit yang mulus hari demi hari dan memastikan kesihatan yang mampu dikecapi semua.

Kami percaya bahawa semua orang tanpa mengira jantina dan umur mampu kekal dalam keadaan terbaik dengan menggunakan produk penjagaan kendiri harian yang sihat, berkualiti tinggi dan diperbuat daripada bahan secara semula jadi.
Berhasil hanya dalam masa
14* hari

Penjagaan kulit dan kesihatan adalah satu keperluan, tetapi kami menjadikan ia lebih mudah untuk menjaga kulit dan kesihatan sejagat.

"Kesihatan kulit kepala adalah sangat penting untuk pertumbuhan rambut yang kuat.produk kami menggunakan bahan semulajadi dapat membantu anda menjaga kulit kepala kekal sihat serta dapat mambantu pertumbuhan rambut."

"Exstrak ceramide beras dan exstrak Sakura yang ada pada produk kami, dapat membantu anda melindungi dari sinaran UV serta meningkatkan kecerahan kulit anda."

Fade away dark spots

"Snow White jelly kami dapat membantu menghilangkan bintik-bintik gelap dan juga mengurangkan hiperpigmentasi.ia juga dapat mengurangkan tekanan oksidatif dan anti penuaan yang berkesan untuk semua jenis kulit."

Penjagaan Kulit yang Menentang Penuaan


Produk penjagaan kulit dan anti-penuaan Claira membuka pintu ke dunia baru kecantikan di mana ia mampu mengurangkan kedutan dan bintik hitam pada wajah. Dalam masa hanya dua minggu, koleksi produk anti-penuaan kami berkesan dalam membantu mengurangkan garis, kedutan dan bintik-bintik hitam pada wajah. Produk penjagaan kulit kami telah dibuktikan secara klinikal untuk membantu melindungi kulit daripada tanda pertama penuaan.

Skincare

Penjagaan Kulit untuk Semua Peringkat Umur dan Jenis Kulit

Claira sangat lembut pada kulit untuk kegunaan harian, dan telah disahkan secara dermatologikal sesuai untuk semua jenis kulit termasuk pada kulit yang paling sensitif. Bebas paraben, sulfat, minyak mineral dan pewangi sintetik. Tidak mengandungi talc. Tidak mengandungi titanium. Tidak mengandungi wangian. Bukan komedogenik.

Tetingkap Bahan Utama
BAHAN TERBAIK DARIPADA ALAM SEMULA JADI, DARI KAMI UNTUK ANDA

Bahan semula jadi dan organik yang telah dipilih secara rapi, digabungkan dengan ekstrak botanikal yang terbaik, vitamin penting dan bahan galian yang berharga untuk menyembuhkan dan mengembalikan rasa penuh tenaga.

Penjagaan Kulit

Produk kami mempunyai ciri-ciri yang memberikan khasiat dan lembapan sekaligus menentang tanda-tanda penuaan dan oksidasi.

Kacip Fatimah Extract
Rice Ceramide
Kesihatan

Manjakani ekstrak adalah penawar untuk membantu membersihkan kesihatan dari dalam serta menyokong kesihatan kulit, rambut dan kuku. Melawan tanda-tanda penuaan yang kelihatan. Membantu kesihatan usus dan peringkat tenaga. Menguatkan tulang-temulang dan sendi-sendi.

Manjakani Extract
EstroG-100
Bahan tambahan
Rose Concentrate
Pati Mawar
Aloe Vera Extract
Lidah Buaya
Sakura Extract
Sakura Ekstrak
Vitamin B Complex
Vitamin B Kompleks
Vitamin E
Vitamin E
Serapat Extract
Serapat Ekstrak
Torula Yeast Extract
Yis Torula
Hyrolysed Collagen Peptide
Hyrolysed Collagen Peptide
Vitamin C
Vitamin C
Surat Berita
Langgan untuk menerima maklumat terkini, mendapatkan harga ekslusif dan lain-lain.