Jelly Kolagen SnoWhite

Produk-Produk
Jelly Kolagen SnoWhite

Rasa dalaman yang terbaik adalah penting tetapi perlu selari dengan kecantikan luaran.

Oleh sebab itu, kami menghasilkan Kolagen SnoWhite.

Diperhalusi daripada resipi tradisional, kolagen kecantikan ini mengandungi 20 bahan botanikal yang memelihara kolagen semula jadi badan dan meningkatkan keanjalan dan tekstur kulit anda.

Manjakani

EKSTRAK MANJAKANI

Manjakani mempunyai kandungan Vitamin A dan C, Karbohidrat, Zat Besi dan Kalsium yang tinggi. Ekstrak tumbuhan herba ini melindungi kesihatan vagina, menguatkan uterus dan kaya dengan tanin yang menghalang jangkitan-jangkitan bakteria
dan kulat.Kacip Fatimah

KACIP FATIMAH

Dilengkapi dengan antioksidan bantu-kulit yang membantu menghalang penyakit-penyakit pankreatik dan merawat
kencing manis serta mempunyai kandungan fitoestrogen yang kaya untuk membantu menyeimbangkan hormon, mengembalikan kesihatan selepas bersalin, kitaran haid
dan menopaus.


Serapat

SERAPAT EKSTRAK

Serapat adalah makanan terbaik yang memastikan kesihatan dan kesejahteraan feminin berpanjangan. Sebatian ini menyokong kebolehupayaan semula jadi badan untuk menghasilkan kolagen dan membantu melalui fasa sebelum dan
sesudah bersalin.ESTROG-100

ESTROG-100

Dirumuskan daripada Ekstrak Akar Angelica Gigas, Ekstrak Akar Cynanchum Wilfordii dan Ekstrak Akar Phlomis Umbrosa untuk memastikan EstroG-100 penuh dengan kelebihan berganda. Tiga komponen membantu secara sinergistik untuk mengawal hormon semasa kitaran haid, melegakan kekejangan, menambahbaik kesihatan tulang dan menyokong perlindungan saraf.

DAN 16 VITAMIN-VITAMIN DAN NUTRIEN GALIAN

Untuk kesihatan wanita secara menyeluruh.

Bahan-Bahan
Apa yang menjadikan SnoWhite Collagen Special istimewa?

Diperhalusi daripada resipi tradisional, kolagen kecantikan ini mengandungi 20 bahan botanikal yang memelihara kolagen semula jadi badan dan meningkatkan keanjalan dan tekstur kulit anda.

100% bahan-bahan semula jadi

100% bahan-bahan semula jadi

Rich in collagen and nutritions

Kaya dengan kolagen dan nutrisi

Delicious to consume directly or mix with smooties, teas and more

Sedap diambil secara sendiri atau dicampur bersama smoothie, teh dan lain-lain.

Improved from traditional recipes

Diperbaik daripada resipi tradisional.

Dairy free, gluten free, and BPA-free

Tiada kandungan tenusu, gluten, dan BPA.

Free from antibiotics, drugs, chemicals and additives

Tiada kandungan antibiotik, dadah, bahan-bahan kimia dan bahan tambahan.

Kebaikan
Jelly Kolagen SnoWhite

Kolagen adalah protein yang membentuk struktur dan kekuatan tendon, otot, kulit dan sendi. Ia membantu memberikan kekuatan dan keanjalan kulit, justeru, meningkatkan kompleksi daripada dalaman dan luaran.

Nutrien berasaskan tumbuhan yang telah terbukti berkesan dalam anti-penuaan dengan merangsang penghasilan kolagen semula jadi di dalam badan, menambahbaik tekstur kulit, menghasilkan rambut berkilau dan menguatkan kuku dan sendi. Ia adalah sumber terbaik untuk mendapatkan Vitamin C, Zink dan Kuprum yang diperlukan untuk penghasilan dan pemeliharaan kolagen.